Nyhed 234: Mental sundhed i Slagelse Kommune i uge 41

22/8-2018: Slagelse Kommune afholder tema uge i uge 41. "Mental Sundhed" er temaet.

Slagelse Kommune afholder tema uge i uge 41. I sig selv ikke en opsigtsvækkende nyhed. Det specielle er, at temaet er "Mental Sundhed".

I den forbindelse er Slagelse Skakklub blevet kontaktet af Slagelse Centralbibliotek med henblik på et arrangement.

Klubben har indvilget i at stille op til et arrangement. Der på tænkes simultanspil med cirka 20 deltagere. Dertil fremvisning af skak på computer og måske lynskak. Biblioteket er ret sikker på, de kan skaffe ca. 20 spillere, der kan spille simultan - for eksempel fra byens skoler. Det må tiden vise, under alle omstændigheder er alle velkommen til at komme at spille simultan.

Morten Jørgensen har allerede tilbudt at stå for det tekniske med computer og skak programmer. Er der andre frivillige fra klubben, der vil give et nap med, hører vi gerne fra Jer.

Seancen finder sted lørdag d. 13. Oktober fra kl. 10:00 til ca. kl. 13:00 på Slagelse Centralbibliotek, Stenstuegade.

Til simultan kan man få lov at spille mod klubmesteren i Slagelse Skakklub. Det skal nok trække en del skoleskak spillere !

Vel mødt !