Nyhed 253: Klubturnering halvvejs

11/1-2019: Klubturneringen halvvejs

Årets klubturnering spilles som bekendt som en dobbelt runde turnering, hvor de 8 øverste mødes i en alle mod alle turnering med både hvid og sort.

I gruppe 2 spiller de næste 12 spillere på ratinglisten ligeledes en turnus 1 og turnus 2 blot efter Monrad.

Klubmester er den spiller i gruppe 1, der sammenlagt får flest point (turnus 1 og 2).

Efter første halvdel af turneringen har Per-Henrik Nielsen og Christopher Pickens Nørregaard lagt sig i spidsen hver med 5 point af 7 mulige. Gert Jørgensen følger lige efter med 4½, mens Søren Dyberg Larsen indtager fjerdepladsen med 4 point.

Som sagt resterer der 7 runder, og spillerne tager deres point med over i turnus 2, hvor alle spiller mod alle en gang til bare med omvendte farver.

I gruppe to sluttede både Lars Jørgensen og Kjeld Lindhardt stærkt af og sluttede begge med 6 point af 7 mulige. Arly Berg og Nedzad Doric er nærmeste forfølgere hver med 4½ point.

Det bemærkes, at klubbens spillere har fået opdateret deres ratingtal efter turneringens første halvdel.

De kan ses her: Ratingtal Slagelse Skakklub