Hjem
nyhed 323: Klubturnering halvvejs

8/2/2022: Klubturneringen 2022 er halvvejs...

 

Af Søren Dyberg Larsen

Klubturneringen 2022 er ved at være halvvejs. Der er spillet 7 runder ud af de 14, der er planlagt. Vi vender nu farverne og spiller alle-mod-alle igen, så alle har haft sort og hvid mod modstanderne i den respektive gruppe. Ikke alle partier er afviklet i første turnus, hvorfor stillingerne i de to grupper snyder lidt.

I gruppe 1 var der på forhånd favoritværdighed til de fire topratede: Søren, Gert, John og Hans. De har da også taget teten. Gert har lagt sig i spidsen med 5½ point for 7 partier. Søren har 4½ point men for et parti spillet mindre. John og Hans følger efter med hver 3 point. De har dog også begge spillet et parti mindre end Gert. Jesper og Kjeld følger efter ligeledes med 3 point. Jesper må i øvrigt siges at være turneringens overraskelse. Med 3 point har han allerede opnået sin forventede score for alle 14 runder. Remis mod Søren, John og Hans er det blandt andet blevet til. Næste runde byder i øvrigt på et opgør mellem Søren og Gert, hvor Søren denne gang har de hvide brikker. I det første parti lykkedes det lige akkurat for Søren at holde balancen mod Gert.

I gruppe 2 er det Mikkel Nyhuus, der har taget teten. Han har 4½ point for 6 partier. Morten er lige efter med 4 point men for 5 spillede partier. Her spilles der med oversidder, da Philip Christiansen i starten af turneringen måtte trække sig på grund af flytning. Gruppen er også præget af lidt udsatte partier, så meget kan ske endnu.

Runde 8 mandag d. 14. februar.

Stillingerne:

 


Gruppe 1:

Navn Spillet Point
Gert Jørgensen 7
Søren Dyberg Larsen 6
John Heidelbach 6 3
Hans Lundkjær Rasmussen 6 3
Jesper Dyberg Larsen 7 3
Kjeld Lindhard 7 3
Villy Lindskov 5
Kurt Laursen 6

 

Gruppe 2:

Navn Spillet Point
Mikkel Nyhuus 6
Morten Jørgensen 5 4
Nedzad Doric 6
Leif Lücking 5 3
Svend Dyberg Larsen 5 2
Philip Lange 6 1
Jan Christensen 3 0
Oversidder - -