Hjem
Nyhed 328: Slagelse I - Dianlaund I: 6-2

27/4-2022: Slagelse I - Dianalund I: 6-2 i "sidste" runde i mesterrækken.


 

Af Søren Dyberg Larsen

Søndag d. 24. April 2022 stod den på den udsatte kamp mod Dianalund I, som derfor var den sidste kamp i denne sæson. De øvrige hold var samlet til fællesstævne / afslutning i Haslev, men vi valgte altså at spille matchen i Slagelse.

Vi havde afbud fra Søren (bræt 1), Gert (bræt 2) og Lars (bræt 4).  Dianalund havde også et par afbud, bl.a. Kim Pedersen og Carl-Otto Nielsen. Målt på rating skulle vi vinde dagens match med 6-2. Det var også lige præcis det resultat, der kom i hus. Dog ikke uden bump på vejen, kunne jeg forstå.

Partiet på bræt 1 mellem John og John sluttede efter kun få træk med remis. Det var begge spillere vist helt indforstået med.

Villy skulle have tabt til Richardt Jørgensen, som tilbød remis i en gevinststilling. Det ville Villy dog ikke tage imod. Det endte så med, at Richardt smed det hele væk og tabte partiet. Jesper på bræt 7 kunne have tabt en officer rent og så var der noget med en mat i et træk på baglinjen, der også blev overset.

Så denne gang tydede det på, at vi i hvert fald ikke fik for få point, som vi tidligere har været ude for i sæsonen. Med 35½ point i de 7 matcher og 13 Matchpoint kan vi dog ikke klage. Det ville under normale omstændigheder være nok til en oprykning, men Faxe 1 var i denne sæson helt ustyrlige og vandt gruppen med hele 41 point og 12 matchpoint. Det eneste nederlag, de fik, var til os.

Enkelt resultater fra dagens match:

 

Bræt

Slagelse I

Bræt

Dianalund I

Resultat

1

John Heidelbach

1

John Christensen

½-½

2

Hans Lundkjær Rasmussen

2

Brian Olsen

1-0

3

Henning Pedersen

3

Bruno Sørensen

½-½

4

Villy Lindskov

4

Richardt Jørgensen

1-0

5

Kjeld Lindhardt

5

Jim Jensen

1-0

6

Kurt Laursen

6

Hin Keung Lin

1-0

7

Jesper Dyberg Larsen

7

Bertel Stenbæk

½-½

8

Morten Jørgensen

8

Kurt Hansen

½-½

Ialt

6-2

Tre spillere har scoret 5½ point i år:

John Heidelbach, Hans Lundkjær og Kjeld Lindhardt. John og Hans har spillet alle 7 partier, mens Kjeld har spillet 6 partier.