Hjem
Nyhed 345: Klubturneringen i afgørende fase

14/3-2023: Klubturneringen 2022/23 i afgørende fase.

af Søren Dyberg Larsen

Klubturneringen 2022/23 nærmer sig sin afgørelse. Der resterer således kun to runder i gruppe 1 og tre i gruppe 2.

I øverste gruppe bliver det sandsynligvis et opgør mellem John Heidelbach og Gert Jørgensen. John har 8½ point, mens Gert har 7½. Begge har et udsat parti: John mod Søren Dyberg og Gert mod Jesper Dyberg. Herefter skal John møde Søren endnu engang, mens Gert møder Villy Lindskov. Det hele kulminerer i sidste runde, hvor John og Gert mødes. Her har John de hvide brikker. Gert vandt i øvrigt det indbyrdes første parti i turneringen i runde 7. Så der er lagt op til en vaskeægte finale medmindre det er afgjort inden. Jimmy Nielsen er på tredjepladsen med 6½ point, mens Villy og Søren indtager en delt fjerdeplads hver med 6 point. Kun i teorien kan en af de tre nå op og blive klubmester.

Mandag d. 13/3-2023 blev der spillet tre udsatte partier i gruppen: Jesper Dyberg mod Hans Lundkjær og Jimmy Nielsen mod Gert. Disse to partier sluttede relativ hurtigt med remis. I det sidste parti mellem Søren Dyberg og Villy Lindskov prøvede Søren længe at vinde et slutspil med bonde mere men med tårn og ulige farvede løbere på hver side, lykkedes det ikke. Remis også her.

Der blev også spillet to udsatte partier i gruppe to: Mikkel Nyhuus slog Leif Lücking, mens William Hansen fik sidste første point, da han besejrede Jan Christensen.

Gruppe 2 føres af Nedzad Doric med 10 point. Morten Jørgensen er nummer to med 8½ point og Svend Dyberg og Mikkel Nyhuus indtager tredjepladsen hver med 8 point. Intet er endnu afgjort, men meget tyder på, gruppen vindes af en velspillende Nedzad. Der venter i øvrigt Nedzad en fin rating fremgang i denne sæson.