Hjem
Nyhed 347: Klubturneringen 2023 nærmer sig afslutning

28/3-2023: Klubturneringen 2023 i afgørende fase.

af Søren Dyberg Larsen

Årets klubturnering nærmer sig sin afslutning. Der resterer nu kun en runde efter et par udsatte partier er blevet afviklet.

I gruppe 1 tog John og Søren en remis.  Det bragte John på 9½ point og alene i spidsen. Gert kunne dog komme a point med John, såfremt han vandt  det udsatte parti mod Jesper. Det så lovende ud for Gert, men Jesper ofrede friskt en løber på Gerts kongestilling og fik dermed fremtvunget noget, der lignede en "evig" skak - eller trækgentagelse om man vil. Hvis Gert skulle ud af de skakker kostede det et par bønder yderligere og en meget nøgen konge. Gert snuppede remisen og er derfor nummer to i den samlede stilling med 9 point. John og Gert mødes i sidste runde i et vaskeægte finaleopgør. Ingen af de øvrige kan blande sig, da Søren på tredjepladsen har 7 point.

I gruppe to var der topopgør mellem Nedzad og Morten. Efter et spændende parti sluttede man dog fred og delte. Nedzad har 11½ point inden sidste runde og er sikker på at vinde gruppen. Morten er nummer tre med 9 point. Andenpladsen i gruppen med 10 point indtages af Mikkel, da han i runde 17 vandt over Svend Dyberg, der dermed faldt uden for de øverste pladser. Antallet af point er lidt uoverskueligt, da de point spillerne har opnået mod Kurt (som er udgået) ikke tæller med i den samlede stilling.

Leif Lücking delte point med Jan Christensen, mens Philip Lange besejrede William Hansen i de øvrige opgør.