Hjem
Nyhed 368: Klubmesterskabet 2024 afgjort

9/4-2024: Klubmesterskabet 2024 afgjort....

 

 

Af Søren Dyberg Larsen

Klubmesterskabet er afgjort inden sidste runde er spillet. Det stod klart, da runde 6 blev spillet i går aftes mandag d. 8/4-2024. Resultaterne flaskede sig således, at Søren Dyberg Larsen med 5 point af 6 mulige ikke længere kan indhentes. Nærmeste forfølgere er Gert Jørgensen og Martin Ørteby, der begge har 3½ point.

Søren kan således spille helt uden nerver i sidste runde. Mesterskabet er i hus.

Det holdt ellers længe hårdt for Søren, der var oppe mod Jimmy O. Nielsen. Jimmy stod klart bedst i åbningen og et stykke ind i midtspillet. Men da han ikke kunne forbedre stillingen yderligere eller trænge afgørende igennem vippede stillingen til Sørens fordel. Som tidligere i denne turnering lukrerede Søren lidt på modstandernes fejl, men det er selvfølgelig også en del af spillet.

I det andet topopgør gik galt for Martin Ørteby i partiet mod Hans Lundkjær Rasmussen. I et meget lige parti trak Hans til sidst det længste strå i et bondeslutspil. Det betød, at nærmeste forfølger til Søren - Martin Ørteby - tabte muligheden for at vinde mesterskabet i sidste runde, hvor han møder netop Søren.

I aftenens øvrige partier spillede John Heidelbach remis med den nyslåede mesterspiller, Søren Jensen. Både Søren Jensen og John har 3 point inden sidste runde. Gert Jørgensen og Lars Jørgensen har spillet forud. Det parti vandt Gert.

Sidste Runde:

Søren Dyberg Larsen - Martin Ørteby
Gert Jørgensen - Jimmy O. Nielsen
Søren Jensen  - Lars Jørgensen
Hans Lundkjær Rasmussen  - John Heidelbach


Gruppe 2 er ikke afgjort endnu; men det ligner en forhåndsafgørelse, da Torben Elleby er alene i spidsen med 5½ point i de 6 spillede partier. Jesper Dyberg Larsen er nærmeste forfølger. Han har 4 point og et parti  hånden. Mod Kurt Laursen.

Gruppe to mangler at få afviklet et par partier, hvorfor stillingen er lidt uoverskuelig.

Udsatte partier mandag d. 15. april 2024 og sidste runde mandag d. 22. april 2024.

Generalforsamling og uddeling af præmier mandag d. 29. april 2024, hvor også årets spiller kåres.

Turneringstavler:

Klubturnering 2024